Aannemer Alkmaar

Bent u toe aan een verandering in uw woning of heeft u een nieuw huis in Alkmaar gekocht? Dan heeft u hulp van een aannemer nodig! Uw woning wordt nog mooier met een de expertise van een aannemer in Alkmaar.

Klik hier voor contact met Frans Tellekamp.

Maak gebruik van de expertise van Frans Tellekamp bij het veranderen van uw woning of het opbouwen van u droomhuis. Wij kunnen alles voor u realiseren wat u voor ogen heeft!

Wij zijn de beste aannemer in Alkmaar

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een hoop woningen en ook bedrijfspanden tot een mooi eindresultaat kunnen afleveren! Bij ons staat vakmanschap, continuïteit, ervaring, flexibiliteit, zorgdragen voor veiligheid en een goede communicatie hoog in het vandel! Het is belangrijk dat er goed naar uw wensen geluisterd word. Wij maken dan een mooi bouwplan voor u. Om op deze manier te werken heeft het ervoor gezorgd dat wij als aannemer een goede reputatie hebben kunnen opbouwen voor de regio Alkmaar.

Op zoek naar een aannemer in Alkmaar voor uw project?

Frans Tellekamp is dé specialist voor verbouwingen en het plaatsen van kunststof kozijnen, dakkapellen en dakramen in de regio groot Alkmaar. Gevestigd in Heiloo is Frans Tellekamp een bekende naam in uw regio. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen, verbouwen of vernieuwen van kozijnen, dakramen, badkamers en keukens of uw hele woning. Wij leveren goed werk tegen een eerlijke prijs. Wij doen wat er is afgesproken met u. Geen gezeur achteraf. Van het begin tot het einde is duidelijk wat u van ons kunt verwachten. Frans Tellekamp adviseert, levert, bouwt, monteert en heel belangrijk … wij ruimen alles netjes op!

Wat doet de aannemer in Alkmaar voor u?

Frans Tellekamp zorgt ervoor dat plannen en wensen worden omgezet in succesvolle, vakkundig uitgevoerde klussen. Onze expertise ligt op het gebied van:

  • Kozijnen
  • Dakkappelen en dakramen
  • Badkamers
  • Volledige woningverbouwingen
  • Keukens
  • Metselwerk
  • Advies en begeleiding
  • Particuliere en zakelijke projecten

Wilt u een vrijblijvende offerte van de aannemer in Alkmaar?

Of u nu kiest voor een een volledige verbouwing van u huis of alleen een dakkapel wilt, uw wens staat bij ons voorop. We werken klantgericht en zetten uw wensen om in realiteit. Met onze jarenlange ervaring en onze vakkundige aannemer in Alkmaar maken wij u dromen waar. Wilt u graag meer informatie over de kosten en de werkwijze? Neem dan even contact met ons op. Wij bespreken graag de details met u.  

 

Aannemer Alkmaar

Aannemer Alkmaar

Afspraak maken? Klik hier

Aannemer Alkmaar Aannemer Alkmaar Aannemer Alkmaar

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier