Bouw en Verbouw

Bouw en verbouw zonder ergernis

Naast onze specialisatie op het gebied van kozijnen, dakramen en dakkapellen, verrichten we bij Frans Tellekamp ook bouw en verbouw werkzaamheden. Van badkamers en keukens tot complete woningverbouwingen.

Verbouwen heeft als doel dat er na de verbouwing een functioneel voordeel is behaald. Maar dat wil niet zeggen dat je tijdens de verbouwing in de rommel moet zitten en maar even door de zure appel heen moet bijten. Wij zijn van mening dat bouwplannen maken en (ver)bouwen leuk moet zijn. Zonder overbodige rommel en ergernissen. Onveilige situaties en/of ongestructureerde planning zijn al helemaal uit den boze. Wij zorgen ervoor dat uw huis tijdens de verbouwing zoveel mogelijk bruikbaar en comfortabel wordt gehouden. Na afronding van de werkzaamheden wordt uw object keurig opgeleverd.

Mogen we u overtuigen?

Frans Tellekamp heeft een groot aantal tevreden opdrachtgevers. We kunnen er veel over schrijven, maar uiteindelijk zijn de foto’s en de verhalen het beste bewijs. We laten ze graag aan u zien als we uw verbouwingsvraag bespreken.

Vraag ons om advies!

Uw badkamer, keuken of deel van de woning verbouwen zonder ergernis? Frans start met een goed en helder advies. Aan de hand van huidige uitgangspunten, toekomstwensen, budgetmogelijkheden en ruimtelijke indelingen bepalen met elkaar wat er gerealiseerd kan worden.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier