DAKKAPEL

Frans Tellekamp is dé specialist als het gaat om -kunststof- kozijnen, dakramen en dakkapellen. Frans adviseert, levert en monteert kunststof kozijnen van het bekende merk Veka en Velux dakramen.

Deze dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Afmeting en indeling van de dakkapel wordt naar wens en op maat gemaakt. Ook in de afwerking heeft u diverse mogelijkheden. Natuurlijk zijn de dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm.

Kunststof Dakkapellen

Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer het dak op om te schilderen. Door de toepassing van kunststof kozijnen, samen met onderhoudsarm materiaal voor boeidelen en zijwangen, behoort het vele onderhoud tot het verleden.

De kozijnen en materialen waarmee onze kunststof dakkapellen zijn bekleed zijn kleurecht en van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee krijgt u een kunststof dakkapel van topkwaliteit waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bovendien zijn de ramen van binnenuit gemakkelijk schoon te maken door toepassing van naar binnen draaiende ramen.

Dakkapel kosten:

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat.

Voordelen van uw kunststof dakkapel:

In overleg met Frans Tellekamp wordt uw dakkapel gemaakt zoals u dat wilt, waarbij u op ons vakkundig advies kunt rekenen met het maken van keuzes in de mogelijkheden.

  • Meer kleurmogelijkheden zorgt voor een grotere keuze
  • Betere isolatie zorgt voor lagere stookkosten
  • Beter bestand tegen het weer zorgt voor langere levensduur
  • Kunststof zorgt voor besparing op onderhoudskosten
  • Minder inbraakgevoelig zorgt voor een veiligere woning

Dakkapel plaatsen:

Frans Tellekamp kan snel en eenvoudig een dakkapel plaatsen. Op bijna ieder dak is het plaatsen van een dakkapel in een dag mogelijk. Met behulp van een kraan wordt de dakkapel in één dag geplaatst!Dakkapellen zijn echte ruimtewinners en laten veel daglicht door. Ook van uw zolder kan u zo een ruime kamer maken.

Meer ruimte

Meer ruimte op zolder nodig? Dan heeft u met een VELUX dakkapel de oplossing gevonden.

Meer licht

Meer ruimte op zolder nodig? Dan heeft u met een VELUX dakkapel de oplossing gevonden. Originele VELUX dakramen worden gebruikt in een oplossing waarbij u meer daglicht binnen krijgt.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier