Deuren

DEUREN

De onderhoudsarme kunststof deuren van VEKA zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze zien er mooi uit en zijn leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Bovendien hebben ze een hoge isolatiewaarde en gaan ze jarenlang mee. Kortom, met VEKA deuren haalt u iets moois en degelijks in huis!

Ook leveren wij deuren met een platte aluminium dorpel, deuren met isostone dorpel en extra grote deuren (conform het Bouwbesluit). Dat laatste is mogelijk dankzij de extra staalversterkingen en meelashoeken die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele deuren vallen mede door het degelijke beslag gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven.

Een deur naar eigen ontwerp laten maken.

Door te combineren met de verschillende opties die onze deurmerken met hun modellen bieden, kunt u uw eigen deur creëren. Vraag u ons naar de mogelijkheden.

Deuren, sterk en veilig

Zowel de naar binnen- als naar buiten draaiende deuren van Topline zijn voorzien van zware stalen kokerprofielen en mee-lashoeken. Standaard worden alle deuren uitgerust met veiligheidsbeslag en gecertificeerde cilinders voor het hang en sluitwerk. Voor de montage gebruiken wij KT-R scharnieren, zonder opdekplaten op de deuren. Op de deurkozijnen kunnen isostone, aluminium en kunststof onderdorpels worden toegepast. Bij elk type deur kunnen we de opvulling van de deur naar wens aanpassen. Wanneer u de deuren in HVL-Look uitvoering zou combineren met het softline 82 nl kozijn in HVL-Look uitvoering, dan heeft u het neusje van de zalm.

Profielsysteem

Meerkamerprofielen.
Inbouwdiepte 1104 mm kozijn.
Inbouwdiepte deur 86 mm.
Wanddikte 3 mm.
45 graden contouren voor een moderne en vriendelijke uitstraling.
Deurprofiel: gelijkliggend.
Versterking volgens VEKA-richtlijn (NEN 6702).

Toepassingen en mogelijkheden

Keuze uit naar binnen- of naar buiten draaiend.
Roeden, variërend van 25 tot 118 mm.
Het systeem is KOMO gecertificeerd en draagt de SKG goedkeuring voor inbraakwerendheid.
VEKA AG is ISO 9001- gecertificeerd.
Standaarddeuren, isolerende, geluidswerende en inbraak-werende deuren.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier