Kunststof kozijnen

Waarom kunststof?

Kunststof kozijnen worden doorgaans gemaakt van polyvinylchloride (PVC). De dikte en kwaliteit van verschillende merken en producten verschillen flink. Kiest u daarom voor een vakkundig bedrijf als Frans Tellekamp. Wij plaatsen naar volle tevredenheid uitsluitend kunststof ramen van de beste merken.

Waarom kunststof en geen hout?

Kunststof heeft vele goede eigenschappen zoals: duurzaam, geluiddempend, onderhoudsvrij, vochtwerend, recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Het grootste voordeel van kunststof dat het niet rot en makkelijk te onderhouden is.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  1. Een kozijn van kunststof rot niet
  2. Kunststof is vochtwerend
  3. Kozijnen van kunststof zijn makkelijk schoon te houden
  4. Kunststof gaat lang mee
  5. In vele kleuren leverbaar

 

Verschillende soorten ramen:

  • Een vast raam: Een vast raam is zoals het eigenlijk al zegt een raam dat vast is en dus niet open kan. Het raam bestaat uit een kozijn en een ruit.
  • Een valraam: Een valraam kantelt een stukje naar binnen waanneer het wordt geopend. Dit type raam wordt meestal geplaatst op hoge plekken op de muur en is bijvoorbeeld erg geschikt als badkamerraam.
  • Een draaikiepraam: Een draaikiepraam is een populair type raam. Dit raam kun je zowel verticaal als horizontaal openen. Dit type raam is erg ideaal wanneer u de ene keer het raam in zijn geheel wilt kunnen openen, en de andere keer op een kier wilt zetten om te ventileren.

Opties kunststof kozijnen:

Kunststof kozijn bieden veel opties in uiterlijk en toepassingen. Kunststof kozijn zijn te combineren met rolluiken en ventilatieroosters en zijn leverbaar met dubbel glas of triple glas. Je kunt kiezen voor een gladde uitstraling of voor kozijnen met een nerf structuur. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle maten en in heel veel verschillende RAL-kleuren.

Vergunning nodig?

Op enige uitzonderingen na, bijvoorbeeld wanneer het gaat om een monumentaal pand of een pand met beschermd stadsgezicht kunnen kunststof kozijnen vergunning vrij worden geplaatst.

Woonkeuken Uitbouw

Bekijk hier onze woonkeuken uitbouw project.

Klik Hier

Sportkantine

Bekijk hier hoe wij een sportkantine hebben mogen renoveren.

Klik Hier

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier