OVER FRANS TELLEKAMP

De naam van onze firma verwijst naar de eigenaar en oprichter. Frans Tellekamp is een timmerman in hart en nieren. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken. Zijn loopbaan startte in de ‘ijzerwaren- en gereedschap branche’. Via ervaring binnen de houthandel en het combineren van al zijn ervaringen werd Frans de specialist in timmerwerken die hij vandaag de dag is.

Begin jaren ’90 zag Frans al snel dat kunststof kozijnen de toekomst zouden gaan hebben. Sinds 1994 levert en monteert Frans Tellekamp kozijnen van het merk VEKA.

In de loop der jaren heeft Frans zijn werkzaamheden verder uitgebouwd met het aanbieden van renovaties en verbouwingen. Ook heeft hij voor veel tevreden klanten aan- en uitbouwwerkzaamheden verricht. Altijd met het plaatsen van kunststof kozijnen als start- en uitgangspunt voor de opdracht.

De beste reclame wordt gemaakt door tevreden opdrachtgevers. Daarbij zijn tevredenheid over een uitstekende kwaliteit en een goede prijsstelling leidend. Bij Frans Tellekamp kunt u dan ook rekenen op secuur uitgevoerd vakwerk, oog en respect voor de werkomgeving en zorgen we voor een eerlijke, eerlijke prijs. Als wij u iets beloven, dan wordt de afspraak nagekomen!

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier