Kunststof schuifpuien van VEKA

Snel even de tuin in of het terras op om een frisse neus te halen… Een grote glazen pui met veel licht dat gul de woonruimte binnen kan komen… Schuifpuien maken het mogelijk.

VEKA schuifdeursystemen vormen een harmonieus geheel met het design van de VEKA raam- en huisdeursystemen. Vanzelfsprekend zijn ook de schuifdeuren in het volledige kleurengamma van de VEKA profielen beschikbaar. Wij hebben voor u 2 deurtypen beschikbaar, de hefschuifpui en de parallel-schuifkieppui.

Kunststof hefschuifpui

Door de grote glasvlakken van de VEKA hefschuifdeuren worden woonruimten aangenaam helder verlicht. Dankzij de brede deuropening zonder hinderlijke drempel gaan buiten en binnen probleemloos in elkaar over. Om de stabiliteit te waarborgen die nodig is voor het goed functioneren van een schuifpui heeft VEKA een dikwandig meerkamer-profiel ontwikkeld met zware metalen verstevigingen hier in. Deze is elegant vormgegeven zodat deze bij elk type inrichting past. Het dikke profiel zorgt ervoor dat schuifdeuren van 3 meter breed en 2,5 meter hoog soepel te bedienen zijn. Door de dikwandige meerkamerprofielen van dit innovatieve hefschuifdeursysteem is ook energiebesparing verzekerd. In combinatie met de door VEKA ontwikkelde dorpel met thermische onderbrekingen ontstaat een, op schuifpuien toegepaste, ongeëvenaarde isolatiewaarden!

Kunststof Parallel-kiepschuifpui voor kleine deurmaten.

Voor de kleinere deurmaten zijn parallel-schuif-kiepdeuren een goed passend alternatief. Bij dit type schuifdeuren wordt de beweegbare vleugel heel eenvoudig gekiept over de vooraan liggende looprail aan de kant geschoven. De parallel-schuif-kiepdeuren van VEKA profielen zijn eenvoudig te bedienen. Dankzij de extra slanke profielen en elegante stijl bieden ze de grootst mogelijke vrijheid in vormgeving. Uiteraard zijn ook deze VEKA-profielen energiebesparend en zeer stabiel. De parallel-kiepschuifpui wordt in de meeste gevallen niet gebruikt als toegang voor een woning, maar vaker voor een slaapkamer of de toegang tot een balkon.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier