Bouw en Verbouwing

Naast de specialisatie op het gebied van kozijnen, dakramen en dakkapellen heeft Frans Tellekamp inmiddels ook vele verbouwingen en renovaties gedaan. Van badkamers en keukens tot complete woningverbouwingen.

Verbouwen moet niet alleen functionele voordelen opleveren. Het moet vooral ook leuk zijn en geen problemen en rommel opleveren. Frans zorgt ervoor dat uw huis tijdens de verbouwing zoveel mogelijk bruikbaar en comfortabel wordt gehouden. En na afloop keurig wordt opgeleverd.

Frans Tellekamp heeft een groot aantal tevreden opdrachtgevers. We kunnen er veel over schrijven, maar uiteindelijk zijn de foto’s en de verhalen het beste bewijs. We laten ze graag aan u zien als we uw verbouwingsvraag bespreken.

Het beste advies

Frans start met een goed en helder advies. Iedere situatie is anders. Uitgangspunten, wensen, budgetmogelijkheden en het formaat van de badruimte bepalen met elkaar wat er uiteindelijk gerealiseerd kan worden.

Op dit moment zitten wij tot aan de bouwvak augustus 2023 al helemaal vol voor verbouwingen!!

Wel hebben wij ruimte voor het leveren en monteren van kunststofkozijnen

Kunststof ramen

Strak design dankzij afgekante profielen voor een markant en duidelijk ontwerp.  Grijze dichtingen, en handvaten en beslagcomponenten in een op elkaar afgestemd design. Bijzonder makkelijk te onderhouden dankzij homogene oppervlakken en vlak bondige glaslatten.

VEKA kozijnen: Duitse kwaliteit

Frans Tellekamp levert VEKA kozijnen gemaakt van moderne grondstof pvc. Deze kozijnen hebben een zeer hoge levensduur vanwege de bestendigheid tegen weersomstandigheden en veroudering.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier