Dakkapel

Dakkapellen

Frans Tellekamp Bouw & Timmerman is dé specialist als het gaat om -kunststof- kozijnen, dakramen en dakkapellen. Frans adviseert, levert en monteert kunststof kozijnen van het bekende merk Veka en Velux dakramen.
Deze dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.
Afmeting en indeling van de dakkapel wordt naar wens en op maat gemaakt. Ook in de afwerking heeft u diverse mogelijkheden. Natuurlijk zijn de dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm.

Kunststof Dakkapellen

Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer het dak op om te schilderen. Door de toepassing van kunststof kozijnen, samen met onderhoudsarm materiaal voor boeidelen en zijwangen, behoort het vele onderhoud tot het verleden.
De kozijnen en materialen waarmee onze kunststof dakkapellen zijn bekleed zijn kleurecht en van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee krijgt u een kunststof dakkapel van topkwaliteit waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bovendien zijn de ramen van binnenuit gemakkelijk schoon te maken door toepassing van naar binnen draaiende ramen.

Dakkapel kosten:

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat.

Voorbeelden van kunststof dakkapel

In overleg met Frans Tellekamp wordt uw dakkapel gemaakt zoals u dat wilt, waarbij u op ons vakkundig advies kunt rekenen met het maken van keuzes in de mogelijkheden.

Meer kleurmogelijkheden zorgt voor een grotere keuze

Betere isolatie zorgt voor lagere stookkosten

Beter bestand tegen het weer zorgt voor langere levensduur

Kunststof zorgt voor besparing op onderhoudskosten

Minder inbraakgevoelig zorgt voor een veiligere woning

Dakkapel plaatsen:

Frans Tellekamp Bouw & Timmerwerken kan snel en eenvoudig een dakkapel plaatsen. Op bijna ieder dak is het plaatsen van een dakkapel in een dag mogelijk. Met behulp van een kraan wordt de dakkapel in één dag geplaatst!
Dakkapellen zijn echte ruimtewinners en laten veel daglicht door. Ook van uw zolder kan u zo een ruime kamer maken.
Bent u ook overtuigd? Of heeft u nog een vraag? Bel snel met 06 – 451 90 534 voor een afspraak. We komen graag bij u langs.

De VELUX dakkapel

Met een slim ontwerp kunnen VELUX dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Zo combineert u de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel.