DAKKAPELLEN

Frans Tellekamp is dé specialist als het gaat om -kunststof- kozijnen, dakramen en dakkapellen. Frans adviseert, levert en monteert kunststof kozijnen van het bekende merk Veka en Velux dakramen.

Deze dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Afmeting en indeling van de dakkapel wordt naar wens en op maat gemaakt. Ook in de afwerking heeft u diverse mogelijkheden. Natuurlijk zijn de dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm.

Kunststof Dakkapellen

Met een kunststof dakkapel hoeft u nooit meer het dak op om te schilderen. Door de toepassing van kunststof kozijnen, samen met onderhoudsarm materiaal voor boeidelen en zijwangen, behoort het vele onderhoud tot het verleden.

De kozijnen en materialen waarmee onze kunststof dakkapellen zijn bekleed zijn kleurecht en van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee krijgt u een kunststof dakkapel van topkwaliteit waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bovendien zijn de ramen van binnenuit gemakkelijk schoon te maken door toepassing van naar binnen draaiende ramen.

Voordelen van uw kunststof dakkapel:

In overleg met Frans Tellekamp wordt uw dakkapel gemaakt zoals u dat wilt, waarbij u op ons vakkundig advies kunt rekenen met het maken van keuzes in de mogelijkheden.

  • Meer kleurmogelijkheden zorgt voor een grotere keuze
  • Betere isolatie zorgt voor lagere stookkosten
  • Beter bestand tegen het weer zorgt voor langere levensduur
  • Kunststof zorgt voor besparing op onderhoudskosten
  • Minder inbraakgevoelig zorgt voor een veiligere woning

 

Houten dakkapel:

Het laten plaatsen van een houten kapel kent een aantal belangrijke voordelen. De houten kapellen zijn immers verkrijgbaar in alle soorten en maten die u zichzelf maar kunt wensen. Daarnaast kunt u ook de kleur zelf bepalen.
De houten kapel is altijd erg sterk. Hout is een prima materiaal om dakkapellen te vervaardigen. Bij deze dakkapellen heeft u tevens de mogelijkheid te kiezen tussen een prefab plaatsing of het construeren van de constructie ter plaatsen.

Houten dakkapel: Nadelen

Aan elk product zitten natuurlijk ook nadelen verbonden zo ook aan een houten dakkapel. Wanneer u kiest voor dit soort dakkapellen weet u waarschijnlijk dat de levensduur minder lang kan zijn dan de kapellen uit bijvoorbeeld kunststof. Ook is het zo dat de houten variant vaker onderhoud nodig heeft. Het is dus arbeidsintensiever.

Prefab dakkapel:

Prefab dakkapel betekent eigenlijk niets anders als een kant en klare dakkapel. Prefab betekent tenslotte dat uw dakkapel gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel voor het plaatsen in de fabriek gefabriceerd wordt. Wanneer u dus kiest voor dit soort dakkapel kiest u bewust voor een kwaliteitsvolle dakkapel of voor een bouwpakket. De plaatsing is vrij simpel. Over het algemeen kan dit soort dakkapellen al binnen een dag geplaatst worden.

De voordelen:

Een prefab dakkapel biedt u vele voordelen. De belangrijkste voordelen van deze dakkapellen zijn:

  • Eenvoudige plaatsing van de dakkapel
  • Dankzij het gebruik van speciale materialen, zoals het buitengewoon sterk kunststof, geven ze weinig onderhoud.
  • Deze dakkapel geeft weinig gewicht. Daardoor zijn ze eenvoudig te plaatsen.
  • De prefab dakkapel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Contact

Heeft u een klus waar u hulp bij nodig heeft of heeft u een aantal vragen?

Vul het contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Klik Hier